FLACARA VIOLETA a Libertatii si a Transmutarii

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

marți, 3 noiembrie 2020

Meditaţia de SÂMBĂTĂ - Invocaţie Flacăra Violetă




In aceasta zi, concentrati-va pe tonurile si frecventele multiple ale Razei Violete. Aceasta Raza este aproape magica.


Sambata este amplificata Raza Violeta, penetranta, a situatiei si libertatii.

Raza Violeta reprezinta frecventa schimbarii, a alchimiei, a eliberarii de limitari, a regalitatii, a diplomatiei si multe altele. Pe masura ce va umpleti campul auric si inima cu minunile acestei Flacari Violete, frecventa ei va incepe sa alunge din viata voastra obstacolele si karma care va blocheaza drumul catre obtinerea desavarsirii si Divinitatii voastre. Folositi in fiecare zi Focul Violet, cat de mult puteti – dar in special sambata, cand aceasta flacara este mult amplificata si ea va va fi de mare ajutor.


Invocaţie pentru Flacăra Violetă

 

“În numele lui EU SUNT al ființei mele, în numele Lui Dumnezeu, chem acum acțiunea Flăcării Violete a transmutației, a compasiunii şi a iertării, în câmpul meu auric, pentru curățarea şi purificarea fiecărui gând şi sentiment din plexul meu solar şi din toate chakrele mele. Cer ca acțiunea Flăcării Violete să-mi pătrundă în fiecare celula, atom şi electron ale celor patru sisteme de corpuri – în acest moment şi în orice clipă, în fiecare zi a vieții mele, douăzeci şi patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână – pentru vindecarea tuturor distorsiunilor din câmpurile mele energetice, provenite din neînțelegeri trecute sau prezente. Cer energiilor focului violet să înceapă să vindece toate distorsiunile din corpul meu fizic, din corpul emoțional şi din corpul mental. Cu multă recunoștință, cer acum ca acțiunea Flăcării Violete să se manifeste în câmpurile mele energetice, cu toată puterea. Așa să fie”.


Puteți folosi acest tip de invocație, sau să creați una proprie. Stați liniștiți în timp ce o vizualizați şi aduceți-o prin respirație în interior. Folosirea respirației într-o manieră conștientă şi consecventă face ca ea să intre în câmpul vostru auric, într-un mod mai palpabil şi mai creativ. Apoi, puteţi cere Flăcării Violete să vă sprijine activităţile din restul zilei, iar ea va continua să lucreze pentru voi, în timp ce vă desfășurați celelalte activități cotidiene. Acțiunea sa va continua neîntrerupt, atâta timp cât veți rămâne în armonie. Ori de câte ori invocați oricare dintre flăcările Lui Dumnezeu şi cereți ca ele să acționeze permanent, activitatea lor va continua până când vă veți afla în dizarmonie cu modul în care vedeți viaţa. Această activitate este oprită, până când faceți pace cu voi înșivă şi o invocați din nou. Atâta vreme cât rămâneți armonizați în gândire şi în sentimente, flacăra va continua să lucreze. Dacă vă confruntați cu o situație dizarmonică, invocați-o din nou, pentru ca să vă sprijine în revenirea la echilibrul emoțional.

Cu cât o vizualizați mai intens şi cu cât o păstrați mai mult in inimă, în timpul meditației, cu atât mai mult se amplifică acțiunea ei. A fost o vreme în secolul trecut, când oamenii nu erau prea dispuși să mediteze. Astfel încât am formulat o serie de edicte prin care mai mulți oameni invocau zilnic Flacăra Violetă sau flacăra unor alte raze, chiar ore în şir. Din nefericire, pentru mulţi acest tip de devoțiune a devenit un ritual mental, căruia îi lipsea ardoarea reala a inimii.


TELOS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, prin Renasterea Constiintei Lemuriene!